Τεχνολογία Long Life Polarized®

Η τεχνολογία Long Life Polarized® των γυαλιών Slastik Sun βοηθάει τον χρήστη να διακρίνει οποιοδήποτε αντικειμένου εκτίθεται στις ακτίνες του ήλιου και το άμεσο φως σε εξωτερικούς χώρους με μεγάλη σαφήνεια, εξαλείφοντας την ενοχλητική αντηλιά από επιφάνειες όπως το νερό την άσφαλτο ή το χιόνι.

Τα γυαλιά ηλίου Slastik Sun με την τεχνολογία Long Life Polarized® κατασκευάζονται με μια αποκλειστική πατενταρισμένη τεχνολογία. Η πολωτική επίστρωση εφαρμόζεται απευθείας στους φακούς κατά της διάρκεια της εξαιρετικής διαδικασίας κατασκευής τους αποφεύγοντας την επικάλυψη των φακών με αρκετές στρώσεις φίλτρων κολλημένων με κόλλα και άλλα υλικά που καθιστούν δύσκολη την όραση. Επιπλέον ενσωματώνουν ένα προστατευτικό στρώμα υψηλής αντίστασης και προστασίας απέναντι στις γρατζουνιές τα χτυπήματα.

Super Hydrophobic Water Repellent

Στην άσκηση ναυτικών αθλημάτων τα μάτια εκτίθενται σε ακραίες καταστάσεις, το νερό αντανακλά άμεσα το φως προκαλώντας σοβαρές οπτικές βλάβες στα μάτια μας. Επίσης υπάρχει ο κίνδυνος τα γυαλιά ηλίου να βραχούν με αποτέλεσμα λόγω του νερού να έχουμε οπτική παραμόρφωση των αντικειμένων ή να πέσουν στο νερό. Η τεχνολογία Super Hydrophobic Water Repellent των φακών Slastik Sun θα διευκολύνει την ολίσθηση του νερού, μειώνοντας έτσι την οπτική παραμόρφωση και το περιφερειακό σύστημα ρύθμισης θα κρατήσει τα γυαλιά ώστε να μην χαθούν στα βάιη της θάλασσας.

tecnologia-slastik